miercuri, 13 februarie 2019

CONȘTIINȚA - noua piesă a artistei Nora Deneș care zguduie omenireaMi-am spus că este bine. Este bine să scriu și despre artiștii în care cred și care fac artă frumoasă. Care lasă în urma lor doar lucruri frumoase. În acest articol vreau să vă prezint noua piesă semnată Nora Deneș, ANAKIN și E.R.U. iar pe lângă asta veți afla și povestea din spatele piesei și ca totul să fie mai bine înțeles, au lansat piesa împreună cu un videoclip care redă foarte bine povestea piesei.
Pot spune că această piesă redă o parte a realității în care trăim cu toții. Noi trebuie să învățăm că totul pleacă de la noi și că doar noi putem să schimbăm lumea dacă ne dorim cu adevărat. Trebuie doar să credem în noi și să nu ne lăsăm cuprinși de lucrurile negative care vor să ne distrugă.
"Singurul monstru de pe pământ este…omul!" – așa se deschide piesa. Cantautoarea este la a 2-a colaborare cu Theea Miculescu, Luft Records, ANAKIN (care este fiul ei) și ERU, coincidență fericită se pare! După mesajul piesei "MOTHER", vibe-ul de vară al piesei "MINGII DE PLAJĂ" și mult aclamatului "X-MATRICULAT", iată-ne la CONȘTIINȚA, piesa care are menirea să zguduie omenirea, aflată în prag de colaps total. Premieră pentru România: Nora Deneș își rade părul în direct în videoclip, amintind de Demi Moore în "G.I.Jane", prin acest act revoluționar subliniind SCHIMBAREA pe care toți vom fi nevoiți să o facem în cele din urmă, ca să supraviețuim ca specie. Mesajul puternic te ține cu ochii în ecran timp de 4 minute și jumătate. Scenariul, refrenul și solo-ul instrumental îi aparțin Norei Deneș. Regia, montajul, editarea video și partea de rap evident lui ERU Productions. Muzica și textul aparțin talentatei Theea Miculescu iar producția muzicală, mix, master lui Alex Luft (Luft Records), aflat momentan în postura de proaspăt tătic și de finalist al Selecției Naționale Eurovision Romania 2019 cu piesa Bellei Santiago (winner X Factor 2018).


CONȘTIINȚA, în persoana lui ANAKIN, aflat la al 6-lea videoclip din carieră, este prizonieră într-o cămașă de forță, într-un beci scăldat de lumina roșie a unui studio foto, în care, toate pozele reprezintă orori ale umanității. ANAKIN cântă din răsputeri, în speranța că cineva îl va auzi și îl va elibera, redând astfel SPERANȚA oamenilor. Nora Deneș este aici omul din înalta societate, care are și face de toate, care, într-o noapte, având viziunea omului care se descompune, hotărăște să o ia de la zero, să se purifice, renunțând la lux, machiaj, păr și haine scumpe!! Nora pornește în căutarea CONȘTIINȚEI și pe drum, se întalneste cu ERU și gașca lui – oameni cu conștiința curată, care o acceptă ca fiind una de-a lor. În final, Nora găsește CONȘTIINȚA și o elibereaza pentru a reda speranța oamenilor de a se reabilita ca specie. 

"CONȘTIINȚA este proiectul care m-a cucerit de la prima ascultare! Sunt mândru să contribui în posturile de artist și realizator video al acestui proiect, în care au fost implicați niște oameni absolut extraordinari! Colaborarea mea cu Nora Deneș este tot mai strânsă, cu fiecare proiect care se ivește! Noi avem o chimie foarte bună încă de la inceputurile noastre și abia aștept să încep munca la urmatoarele piese!" – declară ERU

"Când Nora mi-a povestit despre conceptul piesei, undeva prin 2017, avea în minte deja videoclipul și asta mi-a facut "munca" mult mai ușoară! E minunat să pui umărul lângă cineva care știe ce vrea! Femeia asta are mereu idei interesante, provocatoare și este atât de talentată! Adică, serios, cine mai face rap și solo de vioară pe o piesă cu un mesaj atât de real?" – declară Theea Miculescu

"Faptul că vedem și înghițim zilnic doze mari de gunoi, fie el autohton sau importat, m-a făcut să răbufnesc într-o zi și să adun toată vibrația negativă într-un caiet, pe filele căruia scriam frenetic tot ce mă nemulțumea! De aici a pornit totul! Este IMPERATIV să ne privim fiecare în interiorul său  și să acționăm odată! Este pentru BINELE nostru și este mai mult decât timpul să o facem!!" – declară Nora Deneș.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu