joi, 21 februarie 2019

Be bold! Be brave! Be you!


Hei, aici Sore! Eu mi-am făcut o cafea si m-am gândit să mai stăm puțin de vorbă. Fă-ți și tu o cafea și te aștept inapoi pe blog. Ok! 

Vreau să încep prin a spune că anul acesta în cadrul Selecției Naționale Eurovision România 2019 l-am cunoscut personal pe unul dintre cei mai buni compozitori de la noi din țară. Este vorba despre Mihai Ogășanu. Poate nu îl știți după nume dar vă spun că sigur cunoașteți piesele Loredanei Groza și anume "Lele", "Zig Zagga", "Extravaganza". Ei bine, aceste piese sunt compozițiile lui. Nu doar că l-am cunoscut dar într-un timp atât de scurt mi-a devenit și prieten. Vreau să vă spun că acest om este de o bunătate cum rar mi-a fost dat să întâlnesc și da, sunt sigur că mai sunt și alți oameni buni în lumea asta dar atunci când îi întâlnim trebuie să știm și cum să-i păstrăm în viața noastră. Pot să mai spun că dacă o să aveți ocazia vreodată să-l cunoașteți face to face, nu o să vă pară rău. Nici un minut petrecut cu acest om nu este irosit pentru că aveți multe lucruri de învățat de la el. Mihai mi-a spus niște lucruri pe care eu, vreau să le impărtășesc cu voi. În esența lor, ele ar putea fi banele dar să știți că nu e chiar așa. Deloc! 

Încearcă să fi mai bun decât ești! Încearcă să fi tu! Dă-ți voie să fi tu în primul rând. Să greșești pentru că este ceva absolut normal. TU contezi pentru tine! Zâmbește și bucură-te de viață pentru că doar una avem! Încearcă să-ți aduni toate energiile spre a face lucruri frumoase și pentru a lăsa ceva frumos în urma ta. Răutatea nu ne ajuta decât să ne indepărtăm unii de ceilalți. Răutatea ne ține în loc și nu ne lasă să evoluăm. Haideți să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume și în această țară!
Be bold! Be brave! Be you!
💓Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu