miercuri, 6 decembrie 2017

Am învățat că.....Boooom! 🌟
Acest articol îmi este tare drag pentru că vreau să vă spun ceva destul de important pentru mine. În acest an am învățat singur, da singur, să am încredere în mine. Aveam și până acum dar nu așa multă, însă acum mi-am dat seama că am mai multă și că mă simt foarte bine în pielea mea și că ar trebui să fiu mândru de mine pentru ceea ce sunt și cum arăt. Am vrut de mulți ani să am părul lung și într-un final îl am și dacă stau bine să mă gândesc, îl vreau și mai lung. Poate vă întrebați de ce?! Dar eu vă răspund simplu: de ce nu?! 😜
Punem etichete peste etichete, rectific, puneți, unii dintre voi. Am pus și eu cândva până mi-am dat seama că e mai bine să nu judec oamenii după aparențe și că este mai bine să îi cunosc înainte și apoi să îmi fac o părere. Vorba aia: Nu judeca o carte după copertă!
Mă judeci și mă bârfești că sunt băiat și am părul mare?! Că îl am colorat?! Că nu sunt plin de mușchi?! Că nu stau cu alcoolul la gură mereu?! Că nu mă uit la footbal?! Și câte și mai câte. Eu te întreb doar atât: Câtă răutate mai poate să zacă în tine?!!! 
Eu sunt împăcat cu mine și cu felul în care arăt pentru că mă simt bine și îmi place ceea ce văd atunci când mă uit în oglindă. În schimb tu nici nu te poți uita în oglindă deoarece prioritatea ta este să arunci cu răutate cât este ziua de mare.
În încheiere vă spun că încrederea de sine este foarte importantă. 

Vă pup cu drag și vă doresc sărbători magice! 😗🎄

PS: Că tot este Sf. Nicolae, vă urez și eu un călduros La Mulți Ani celor care purtați numele de Nicoleta, Nicu, Nicolae, Nicușor, Niculina etc. 🍷12 comentarii:

 1. Este foarte bine sa fim ok cu noi, sa ne trăim viața asa cum vrem si sa facem tot ceea ce ne face pe noi si doar pe noi fericiți!Chiar nu trebuie sa iti pese de gura lumii! Nu te mai concentra pe cei răutăciosi...e clar ca sunt tare nefericiti daca stau si comenteaza! Te pup! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-mi mai pasă de mult de gura lumii pentru că altfel nu mai aveam părul mare, colorat și alte cele. Eram pur și simplu banal. Ideeea este că putem să fim diferiți și prin atitudine, caracter, nu doar prin felul în care arătăm. Așa că nu am nimic cu persoanele care nu se vopsesc, care nu poarta piercinguri, tatuaje și alte cele. Cu siguranță au altceva care îi face speciali. Și îi excludem pe cei care așa cum am spus nu au altceva de făcut decât să arunce cu răutate non stop.

   Ștergere
 2. E cel mai important în viață! Tu să te simți bine în prezența ta :p Întotdeauna sunt persoane care vorbesc, nu trebuie să le dai atenție. Dacă pentru tine e important un lucru, fă-l. Dacă tu vrei părul lung, păi dă-i niște ulei de argan :)
  Ai încredere în tine și baftă în tot ce faci!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așa este! Cu cât dăm atenție oamenilor care aruncă cu noroi în stânga și în dreapta, cu atât vor încerca și mai mult sa ne faca să ne simțim și mai rău. De accea am hotărât să fac această postare pentru că anul acesta mi-am dat seama cel mai mult cât de important este să te simți bine în pielea ta și cu tine. În primul rând noi contăm pentru noi însine!

   Te pup!

   Ștergere
 3. bravo tie! important e sa faci ceea ce-ti doresti si sa fii multumit de rezultat :).

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut! Tocmai te-am descoperit si ma bucur sa gasesc tineri asa increzatori ca tine! Daca ar fi sa iti ofer un sfat, cel mai valoros lucru de care trebuie sa tii cont este echilibrul tau si impacarea ta cu tine. Nu trai dupa cum vor altii ci dupa cum iti doresti tu. Fii cum vrei tu sa fii si asta iti va aduce fericirea, multumirea si succesul! Mult succes!

  Cleopatra
  www.cleopatracoman.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc frumos! Ești un om minunat și sfaturile tale le aplic de ceva ani, tocmai de accea am hotărât să fac această postare pentru că anul acesta mi-am dat seama cel mai mult cât de important este să te simți bine în pielea ta și cu tine. În primul rând noi contăm pentru noi însine!

   Te pup!

   Ștergere
 5. Nu conteaza cat de lung (si colorat) ai parul! :) Important e sa te simti tu bine in pielea ta! Lumea... vorbeste si mereu va vorbi! Fii zen si totul va fi bine!

  RăspundețiȘtergere