duminică, 9 iulie 2017

Revenirea...

Revenirea... a sosit!


Kesha (cântăreață), căci despre ea vreau să vorbesc. A revenit după o perioadă lungă. A avut o pauză de 4 ani în care s-a judecat cu fostul producător datorită abuzurilor primite din partea acestuia. Abuzuri atât verbale, dar și fizice. A fost greu!
A fost o pauză unde a stat ea cu ea însăși pentru a se regăsi, unde a scris muzică fără ca nimeni să știe, unde a căutat puteri noi, unde a putut să se gândească serios la tot.  Acum... a REVENIT
Mai puternică ca niciodată și mai determinată să arate cine este ea cu adevărat. Muzica pe care dorea de mult să o împărtășească cu fanii ei este aici. Bucurați-vă de ea! Merită!
Prin noul single, care este dedicat fostului producător, vrea să îi transmită acestuia că a găsit acea forță interioră pe care nu credea că o are. Îi mai spune și că datorită lui, acum este mult mai puternică, mai liberă, mai stăpână pe ea și că niciodată nu trebuie să ne lăsăm înfrânți. 
Eu, o admir și o apreciez de când s-a lansat în muzică.  Este un exemplu pentru mine și mereu am de învățat de la ea numai lucruri bune.


Vă las acum cu noul single și totodată și cu noul videoclip.


SORE 🖤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu