duminică, 28 mai 2017

"Pizdificarea bărbatului" SERIOOOOSS ?!

Nici nu știu cum să încep. Așa cum vedeți din titlu, este vorba despre un subiect foarte actual zilelor noastre.  Am tot citit pe internetul ăsta mare și mă minunez de fiecare dată când citesc. 

Tu ai citit bine? PIZDIFICAREA BĂRBATULUI. 
Serios băăăă... pe bune?! Chiar așa ?!


Nu vreau să mă lungesc aiurea așa că voi încerca să fiu cât se poate de scurt și pe subiect.
Eu mă pensez. Da, mă pensez pentru că nu vreau să am sprâncene atât de mari încât să-mi intre în ochi sau să am o singură... scuze, monosprânceană care să-mi acopere jumătate din față.
Folosesc creme pentru coșuri (PENTRU CĂ ESTE PERFECT NORMAL), folosesc un gel pentru curățarea feței, uneori când simt nevoia mai folosesc și un anticearcăn, ba chiar îmi rad și părul de la subraț (PENTRU CĂ CE SĂ VEZI, IGIENA CONTEAZĂ PENTRU MINE) și uite, îmi rad și părul din zona intimă. De ce? PENTRU CĂ DIN NOU IGIENĂ. Întelegi?! Nu vreau să transpir și să miroase. Da, mă spăl, dar merg la toaletă ca toți oamenii și doar nu mă apuc acum să mă spăl mereu. Dacă sunt în oraș ce fac? Mă apuc să mă spăl la zona intimă?! Hai că asta-i bună! Normal că mă spăl când fac duș. Să-ți mai spun că-mi rad și mustața, că barbă nu-mi crește, da lasă că îți crește ție și se compensează. 
Și astea sunt doar o parte dintre lucruri. Ce? Înseamnă că mă transform în femeie?! Tu auzi măcar ce scoți pe gură sau vezi ce scrii?! Nu cred! 
Faptul că un băiat / bărbat se îngrijește asta nu înseamnă că TU ai dreptul să-l cataloghezi așa cum vrei. Ok?! Dacă vrea să poarte pantaloni mulați este FIX PROBLEMA LUI!
Dar da, sunt și persoane care exagerează cu pensatul și alte cele. Dar până la urma este fix problema lor. Te deranjează pe tine?! Nu poți să mănânci din cauza asta? Nu poți dormi din cauza asta? 
De când și până când mușchii definesc masculinitatea, sau un corp acoperit din cap până în picioare de păr?! 
Poți să ai tu câte pătrățele vrei și cât păr vrei pe tine dacă îi lovești pe cei din jurul tău. Nu așa dovedești masculinitatea. Dacă nu ești în stare să schimbi un bec degeaba ai pătrățele, haine largi pe tine și mușchi că nu te ajută deloc. Înțelegi că vorbesc frustrările și prostia din tine?! 
Jignește un om, că așa îți arăți masculinitatea, prin jigniri. Hai, aștept să te iei și de mine pentru simplul fapt că îți spun toate astea în față. Și ști că așa este!  
Și da, mă adresez în primul rând celor care scriu astfel de articole realizate pe baza frustrărilor și a prostiei sau asta înseamnă masculinitatea lor?!
Hai să nu mai judecăm, să nu mai etichetăm, SĂ NU MAI GÂNDIM ATÂT DE INCHIS și să ne vedem de viața noastră. Sau ce, nu ai o viață atât de interesantă? Foarte bine, încearcă să o faci și vei vedea că nu o să mai ai timp să-i judeci pe alții sau alte cele.
Și știu ce am spus. Că nu vreau să mă lungesc, știiuu, dar nu am putut. Am simțit nevoia să spun toate astea și sper că mai sunt oameni normali printre cei care mă citesc. 

Hai v-am lăsat!
Sore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu