luni, 5 septembrie 2016

Septembrie...

Septembrie dulce Septembrie... îmi era teamă de tine odinioară pentru că ști și tu, toamna se așternea, școala începea, eu eram mic, speriat și tot tacâmul aferent.
În timp ai ajuns să îmi placi tot mai mult cu ale tale frunze ruginii, peisaje vintage și multe cafele presărate cu amintiri care mai decare. Ai ceva special septembrie, mă inspiri pentru a scrie pe acest blog. Dar nu doar tu, ci întreaga toamnă care mă fascinează punându-mă la noi încercări de tot felul. Uite, de această dată voi începe o facultate, o altă încercare la care mă pui tu toamnă dragă.
Odată cu noua etapă din viața mea vreau să mă ocup cât mai mult de blog și să împărtășesc tot mai multe cu oamenii care mă citesc sau cu noii oameni care o să mă citească. Am ajuns la punctul în care vreau să surpind orice moment drăguț într-o poză și câteva rânduri apoi hop, urcate pe blog și împărtășite cu voi sau mai bine zis cu tine, tu cel care mă citești acum.
Pentru moment atât! Dar, vreau să stai pe aproape pentru că pregătesc articole frumoase cu miros de toamnă și nu uita de o cafea ca să meargă mai bine în timp ce citești blog-ul!Vă pup,
SORE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu