duminică, 19 aprilie 2015

Trăiesc prin frumos !

Pot spune că eu trăiesc prin prisma lucrurilor frumoase din jurul meu. Ele mă fac să zâmbesc și îmi dau o stare de bine. 
Atunci când văd un lucru frumos în jurul meu nu am cum să nu zâmbesc. 
De fel, sunt o persoană foarte sensibilă și romantică. Da, citești bine! Sunt o persoană romatică și cu mine însumi nu doar atunci când sunt într-o relație. 
Astăzi (19 aprilie) ma apucat iar *nebunia* de a mă vopsi și așa am ajuns la un verde albăstrui, ceva de genul. (PS: săptămâna aceasta m-am și tuns, iar și iar.. Știu că vreau părul mare, dar mi-o fac cu mâna mea.. Nu rezist până crește și simt nevoia să fac ceva nou la el și așa ajung la un nou look.. Sper ca într-o bună zi să-l am cum doresc.)
Ideea este că doresc să nu fiu judecat pentru faptul că mă tot vopsesc și că îmi schimb așa des look-urile. Este viața mea, părul meu și fac ceea ce doresc. Atâta timp cât nu dau în cap cuiva, cât nu mă droghez, sau alte cele nu văd de ce m-ar judeca cineva pe mine pentru ceea ce fac. 
Eu aleg cum să-mi trăiesc viața pentru că pot iar eu am ales să mi-o trăiesc prin tot ce înseamnă frumos. În primul rând prin ARTĂ! 

Dar hei, a observat cineva cât de frumos a fost astăzi afară?! <3

Vă *tzuk* fetelor și hai noroc băieți! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu