luni, 13 aprilie 2015

Se poartă bretonul și pălăriile.

Să știți că și la băieți se poartă bretonul și pălăriile, nu doar la fete, domnișoare sau doamne. Eu mereu am avut părul scurt și îl port înt-o parte dar astăzi, pe 13 aprilie m-am gândit să îi schimb forma, să îl aranjez în față, să văd cum mi-ar sta cu breton. Spre surprinderea mea, îmi stă chiar bine, zic eu, dar știți cum este, mereu o să existe păreri și păreri. 


Ca să nu scriu doar așa povești pe blog, am zis să îmi fac și niște poze ca să vă arăt cum îmi stă cu breton(el). Ce ziceți, mă prinde? 

Nu se putea să nu îl asortez cu ceva și așa a ajuns pălăria la mine pe cap. Țin să menționez faptul că nu am mai purtat-o de mult până ieri, în ziua de Paște. Dar ce să vezi? Merge la fix cu bretonul! ^_^


Mie îmi place și până la urmă asta și contează. În viață contează să ne placă nouă ceea ce purtăm, mâncăm, etc. Dacă alegem să ne facem o anumită freză trebuie noi să ne simțim bine în pielea noastră și să ne placă cum ne stă și atunci cu siguranță o să le placă și celor din jurul nostru.


Da, ați observat bine. Mereu îmi schimb look-urile, culorile la păr etc. ^_^
Dar hei, sunt un hair stylist în devenire și e normal să încerc :D
Da știu și că ce e prea mult strică dar nu exagerez așa mult la look-ul meu niciodată pentru că totuși vreau să am look-uri destul de ok nu vreau să cad în extrema penibilului. Acolo îi las pe alții care se descurcă de minune. 

V-am pupat domnișoarelor și hai noroc domnișorilor!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu