luni, 12 ianuarie 2015

New Tattoo / Un nou tatuaj

Nu sună bine, nu?! Vă sperie gândul că tatuajele sunt urâte, nu își au rostul și așa mai departe. Am dreptate?!
Mulți dintre voi, cei care citiți ce scriu eu gândiți așa dar să stiți că pentru mine nu este deloc așa. Mie chiar îmi plac tatuajele și cred că știți că am deja unul (Stay Strong). 
Ok! În această postare vreau să vă spun așa pe scurt povestea noului meu tatuaj care urmează să mi-l fac mai repede decât m-aș fii gândit.
Tatuajul va arăta în felul următor:
Așa vreau eu să fie noul meu tatuaj. 
În primul rând vreau să vă spun că este realizat de mine în photoshop și că nu este copiat din altă parte. Ok! Îmi doream de mult un nou tatuaj și nu știam ce să îmi fac, până când mi-a trecut prin cap "Carpe Diem" dar totuși mi se părea prea simplu și am hotărât să îl fac mai complex. 
Zis și făcut. Mai sus aveți noul meu tatuaj.
Ce înseamnă el? Ce semnifică el? De ce am ales asta?
Foarte simplu! 
- Carpe Diem: Trăiește clipa!
- Clepsidra semnifică trecerea timpului.
Dar ca să fie spus mai frumos am gandit și un citat care să aibă legătură cu acest tatuaj:
" Trăiește fiecare clipă a vieții și nu lăsa timpul să treacă pe lângă tine! "
Când am spus mai sus că îmi plac tatuajele mă refeream la cele realizate și gândite cu cap și care semnifică ceva pentru persoana care și-l face. În schimb nu îmi plac tatuajele banale care sunt făcute doar așa ca unii oameni să spună că au și ei tatuaj. Greșit! Când decizi să îți faci un tatuaj trebuie să te gândești bine pentru că îl vei avea pentru toată viața și cu așa ceva nu e de joacă. Un tatuaj gandit bine poate să fie plăcut și să nu te plictisești de el și peste ani si ani.
Cred că am spus cam tot ce aveam de spus despre noul meu tatuaj. O să mai revin la acest subiect după ce mi-l voi face. Până atunci Stay Tuned !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu