joi, 22 ianuarie 2015

CercelușSunt o persoană care mereu a știut ce vrea și ce își dorește iar atunci când îmi pun ceva în minte încerc să fac în așa fel încât să îmi iasă acel lucru. 
De data aceasta este vorba de un cercel. Ok, știu că vă duce cu gândul la fete iar eu sunt baiat și asta pare puțin ciudat dar nu este.
Săptămâna trecută dacă tot mi-am făcut un nou tatuaj am decis să îmi fac și o gaură în ureche și de ce nu să îmi pun un cercel. Zis și făcut!
Tot la salonul unde mi-am făcut tatuajele mi-am pus și cercel în ureche. Nu în ambele pentru că mi se parea deja prea mult și am hotărât că ajunge doar într-o singură ureche.
Am ales urechea dreaptă pentru că în sprânceana stângă am un pierce și am zis să echilibrez treaba și să pun in dreapta. 
Știu și îmi dau seama că deja am prea multe chestii. Două tatuaje, un pierceing și un cercel sunt destule și cred că am să mă opresc aici pentru o perioadă destul de lungă pentru că nu doresc să mă umplu pe corp de multe chestii și după aceea să regret.
Legat de cerceluș. eu personal sunt foarte încântat deoarece nu este unul foarte mare dar nici unul foarte micut. Este potrivit și zic că îmi stă chiar bine dar totuși aștept și părerea voastră.
Vă pup fetelor si noroc băieți !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu