sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Acum, depinde de mine!

Oare?! Chiar așa să fie? Da! 
Poate vă întrebați de ce ar depinde numai de mine. Nu mă învață nimeni, nu îmi explică nimeni, nu îmi arată nimeni la început și așa mai departe. Păi eu vin și vă spun în felul următor. 
Voi face cursurile de coafor stilist care aparțin de Reflexovital, va fii o domnișoară care mă va învăța, nu voi face de capul meu absolut nimic. Ok, ideea este că eu singur trebuie să îmi dau interesul pentru că eu mi-am ales să învăț această meserie. Eu singur trebuie să muncesc și să îmi dovedesc în primul rând mie că sunt bun la așa ceva. Cum am mai spus într-o postare anterioară, mi-am ales acest drum în viață pentru că asta este ceea ce îmi place să fac și ceea ce mă reprezintă pe mine. În asta mă regăsesc, mă simt bine și o fac cu mare drag.
Ok, iar o lungesc și niciodată nu reușesc să fiu mai scurt si concins. Dar nu este o problemă pentru că voi mă înțelegeți că atunci când ai un blog nu poți să scrii doar două - trei rânduri că te prinde atmosfera asta și de dragul de a împărtăși cu ceilalți scrii cât mai mult. 
Vreau să mai spun că am încredere în mine că voi face ceea ce îmi place și sper din tot sufletul să reușesc până la capăt să fac aceste cursuri și să mă realizez așa cum îmi doresc. 

Vă pup și ne auzim cu o nouă postare despre acest subiect când voi începe cursurile. O sa împărtășesc cu voi experiența mea frumoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu